Espanja

Mallorca

Yleistä

Täydellinen yhdistelmä aurinkoa, merenrantaa ja kulttuuria!


Mallorca on turkoosina välkehtivän Välimeren kauneimpia ja monipuolisimpia saaria. Sen suojaisissa lahdenpoukamissa viihtyvät kaikki vauvasta vaariin. Myös Espanjan kuninkaalliset, monien muiden kuuluisuuksien ohella rantautuvat huvipursineen aika ajoin Mallorcalle. Täällä koet samalla matkalla niin suurkaupungin sykettä, kuin rauhallista maalaiselämää. Luonnonystävät nauttivat erityisesti saaren pohjoisrannikon jylhistä maisemista ja upeista ulkoilumahdollisuuksista.

Matkustusajankohta:

Ympärivuotinen kohde

Pääsesonki toukokuu-syyskuu

Vähimmäiskesto 3 yötä

Lähimmät lentokentät:

Palma de Mallorca (PMI)

Hyvä tietää:

Valuutta: Euro (EUR)

Kieli: Katalaani ja espanja

Aikaero: – 1 tunti

Yleistä

Poimintamme kohteeseen Mallorca


Helpottaaksemme sinua löytämään seuraavan lomaelämyksen olemme poimineet parhaat lentoyhteydet sekä suosikkihotellimme samaan pakettiin.Ostamalla lento + hotelli matkapaketin hyödyt palveluntarjoajien antamista tarjoushinnoista, jotka koskevat vain paketoitua matkaa. 

Matkapaketti 2.3.2024 Palma, Mallorca

2.-9.3.2024

Palma, maaliskuu

Alkaen hinta sisältää lennot Helsingistä sekä majoituksen suositelluista hotelleistamme.
Image

la-la, 7 yötä

alk. / hlö

969 €

Varaa
Matkapaketti 3.5.2024 Mallorca

3.-6.5.2024

Mallorcalle Tampereelta

Alkaen hinta sisältää lennot Tampereelta sekä majoituksen suositelluista hotelleistamme.
Image

pe-ma, 3 yötä

alk. / hlö

430 €

Varaa
Matkapaketti 3.5.2024 Palma

3.-10.5.2024

Palmalle Tampereelta

Alkaen hinta sisältää lennot Tampereelta sekä majoituksen suositelluista hotelleistamme.
Image

pe-pe, 7 yötä

alk. / hlö

551 €

Varaa
Matkapaketti 8.6.2024 Cala d’Or, Mallorca

8.-15.6.2024

Cala d’Or, kesäkuu

Alkaen hinta sisältää lennot Helsingistä sekä majoituksen suositelluista hotelleistamme.
Image

la-la, 7 yötä

alk. / hlö

852 €

Varaa
Yleistä

Parhaat hotellimme


Hotellipaketti Innside Palma Bosque

Innside Palma Bosque

Tervetuloa Innside Palma Bosque -hotelliin, jossa voi rentoutua suuren uima-altaan äärellä tai nauttia mahtavista merinäkymistä; hotelli soveltuu hyvin pariskunnille, perheille, ystäväporukoille ja liikematkustajille. Hotelli sijaitsee 2,5 km huvivenesatamasta, 3 km Palman keskustasta ja 4 km rannalta.

Hotellipaketti Seaclub Mediterranean Resort

Seaclub Mediterranean Resort

Seaclub Mediterranean Resort sijaitsee Alcúdian lahdella, ja se on Välimeren tyylikäs huvilakompleksi, jota ympäröi laaja puutarha. Täällä voit nauttia täydellisestä perhelomasta, jossa on toimintaa ja mukavuuksia, jotka on suunniteltu pienokaisille. Hotelli sijaitsee Alcudian satamassa, 500 m rannalta, 1 km vesipuistosta, 2,5 km huvivenesatamasta ja 60 km Palma de Mallorcan lentokentältä.

Hotellipaketti Gran Melia Victoria

Gran Melia Victoria

Historian ja klassisen kauneuden ympäröimä Hotel Victoria Gran Melia tarjoaa luksusluokan hotellihuoneita ja mukavuuksia. Hotelli sijaitsee vain muutaman minuutin kävelymatkan päässä rannalta, kaupoista, ravintoloista ja baareista, joten voit helposti yhdistää rentoutumisen ja hauskanpidon. Se sijaitsee 500 m huvivenesatamasta, 3 km Palman keskustasta, 3,5 km rannalta ja 11 km Palma de Mallorcan lentokentältä.

Hotellipaketti Innside Cala Blanca

Innside Cala Blanca

Cala Blancaa vastapäätä sijaitseva Innside Cala Blanca uudistaa kehosi ja sielusi. Upeat merinäkymät tarjoava hotelli edustaa rauhaa ja eleganssia. Tämä hotelli sijaitsee Palmanovan keskustassa, 100 m rannalta, 1 km teemapuistosta, 6 km golfkentältä ja 28 km Palma de Mallorcan lentokentältä.

Hotellipaketti Apartamentos Siesta 1

Apartamentos Siesta 1

Sijaitsee 1 km rannalta, ravintoloista ja kaupoista, 3 km Albuferan luonnonpuistosta, 3 km Puerto de Alcudiasta, 3,5 km Alcudiasta ja 60 km Palma de Mallorcan lentokentältä.

Hotellipaketti Melia Palma Marina

Melia Palma Marina

Tyylikäs Melia Palma Marina - hotelli tarjoaa upeat panoraamanäkymät Palman lahdelle, katedraalille ja rantakadulle. Sen strateginen sijainti vain muutaman minuutin päässä Mallorcan lentokentältä ja kaupungin suosituimmista nähtävyyksistä ja sen erinomainen palvelu tekevät Meliá Palas Atenea -hotellista erinomaisen vaihtoehdon lomallesi. Hotelli sijaitsee 150 m huvivenesatamasta, 3 km Palman keskustasta, 3,5 km rannalta, 7,5 km golfkentältä ja 10,5 km Palma de Mallorcan lentokentältä.

Hotellipaketti Mar Hotels Ferrera Blanca

Mar Hotels Ferrera Blanca

Mar Senses Ferrera Blanca on 4 tähden hotelli, joka sijaitsee 30 m rannalta, 800 m keskustasta ja 55 km Palma de Mallorcan lentokentältä.

Hotellipaketti MarSenses Rosa Del Mar Hotel

MarSenses Rosa Del Mar Hotel

MarSenses Rosa del Mar Hotel and Spa on täydellinen vaihtoehto perheille ja pariskunnille, jotka etsivät ikimuistoista lomaa. Se sijaitsee strategisella paikalla, vain kahden minuutin päässä Son Maties rannalta Palmanovassa, saaren länsirannikolla, 290 m rannalta, 16 km Palman keskustasta ja 27 km Palma de Mallorcan lentokentältä.

Hotellipaketti Sentido Fido Tucan

Sentido Fido Tucan

300 metriä rannalta ja Cala d Orin keskustasta, 8,5 km golfkentältä ja 17 km Santuerin linnasta. **Hotelli vain aikuisille!**

Hotellipaketti Reverance Mare Hotel

Reverance Mare Hotel

Reverence Mare Hotel, joka on saanut innoituksensa kristallinkirkkaasta vedestä ja hienosta, kultaisesta Palmanovan hiekasta, herättää viisi aistiasi, takaamme sinulle mahdollisimman mukavan loman Mallorcalla. Tämä vain aikuisille tarkoitettu hotelli sijaitsee Palmanovan keskustassa, 50 m rannalta, 2 km Katmandu teemapuistosta, 3 km Western vesipuistosta, 15 km Palman kaupungista ja 20 km Palma de Mallorcan lentokentältä.

Hotellipaketti Sol Cala Dor Apartamentos

Sol Cala Dor Apartamentos

Sijaitsee Cala d Orin keskustassa, 350 metrin päässä rannalta, 2 kilometrin päässä venesatamasta ja 6,5 kilometrin päässä Mondragon luonnonpuistosta.

    Jaa sivu