Zürich


Sveitsin suurin kaupunki Zürich sijaitsee samannimisen järven pohjoisrannalla. Zürich tunnetaan modernina pankki- ja finanssikaupunkina, mutta sen keskusta on kuitenkin sopivan pieni ja sympaattinen lukuisine trendikkäine baareineen ja ravintoloineen. Sijainti Limmat-joen varrella sekä kaupungin laajat viher- ja puistoalueet tekevät kaupungista erityisen viehättävän. Zürichin historiallinen keskusta levittäytyy joen molemmille rantamille.

Nähtävyydet
Zürichin kirkoista tunnetuimmat ovat Grossmünster kaksoistorneineen sekä joen toisella rannalla sijaitseva Fraumünster Chagallin lasimaalauksineen. Zürichin vanhankaupungin viehättävillä kujilla kävellessäsi voit ihailla kauniita rakennuksia.

Museot ja galleriat
Zürichin museo- ja galleriatarjonta on erinomainen. Bahnhofstrassen varrella sijaitseva kellomuseo on yksi kaupungin suosituimmista nähtävyyksistä. Taiteen ystävien kannattaa suunnata Sveitsin parhaimpiin taidegallerioihin lukeutuvaan Kunsthausiin, jossa voit nähdä mm.

Monet’n ja Van Goghin mestariteoksia ja Rodinin veistoksia.

Ostokset
Zürich on erinomainen ostoskaupunki, jonka ostoskaduista tunnetuin on Bahnhofstrasse. Täältä löydät niin huippumuotia kuin edullisempia kauppoja ja ketjuliikkeitä - sekä tietenkin sveitsiläisiä kelloja ja suklaata. Kannattaa pistäytyä myös Bahnhofstrassen varrella sijaitsevassa kuuluisassa Sprünglin konditoriassa.

Ravintolat
Zürichistä löydät ravintoloita, kahviloita ja baareja jokaiseen makuun. Hintataso on muun Sveitsin tapaan melko korkea.

Luonnon rauhaa lähellä kaupunkia
Vaikka Zürich onkin suosittu kohde erityisesti kaupunkilomailuun, löytyy sen ympäristöstä mahdollisuuksia harrastaa myös erilaisia luontoaktiviteetteja. Kaupungin kotivuori Üetliberg tarjoaa luonnon rauhaa ja kauniita näköaloja. Jos kaipaat lepohetkeä kaupungin vilinästä, pistäydy Zürich-järven rannalla sijaitsevassa kiinalaisessa puutarhassa, joka on yksi hienoimmista Kiinan ulkopuolella.


Näin löydät parhaat vaihtoehdot
Näin löydät parhaat vaihtoehdot

Näin löydät parhaat vaihtoehdot

Lennot
Edullisin vaihtoehto on usein vaihdollinen lento mihin ei sisälly ruumaan kirjattavia matkatavaroita. Voit tutkia eri lentovaihtoehtoja klikkaamalla ”Lentovaihtoehdot” kuvaketta. Voit myös valita eri lippuvaihtoehtoja klikkaamalla ”Päivitä lentopalvelut” kuvaketta. Tekemäsi muutokset vaikuttavat luonnollisesti kokonaisuuden hintaan.

Hotellit
Varausmoottorimme hakee parhaat hotellihinnat maailmanlaajuisesti yli miljoonan hotellin valikoimasta. Vaihtoehtoja on todella paljon ja olemmekin sen vuoksi valinneet kohteisiin parhaiksi katsomamme vaihtoehdot. Nämä tunnistat ”suosittelemme” tarrasta hotellin kohdalla. Suurin osa hotellien kuvauksista on suomeksi. Haemme hotellien hinnat ja saatavuudet useasta eri kanavasta ja siitä syystä osassa hotelleita saattaa olla kuvaus englanniksi.

Lentokenttäkuljetukset ja muut palvelut kohteessa

Varaamme mielellämme teille myös lentokenttäkuljetukset halutessanne. Mikäli haluaisitte tarjouksen lentokenttäkuljetuksista tai muista lisäpalveluista kohteessa, voitte laittaa meille viestiä lisätietoja kohtaan varauksen viimeisessä vaiheessa.