Yhdysvallat

San Francisco

Yleistä

Kulttuurin, luonnon ja vapauden kaupunki


Mutkittelevat serpentiinikadut, kukkulat, Golden Gate, Fisherman’s Wharf ja kolistelevat raitiovaunut – San Francisco on tunnelmallinen ja jopa idyllinen suurkaupunki. Persoonallinen San Francisco on amerikkalaiseksi kaupungiksi harvinainen, sillä tutustut siihen helposti kävellen. Monella tapaa hyvin eurooppalaiselta tuntuva kaupunki on asenteeltaan avoin ja suvaitsevainen. Täältä löydät niin korkeakulttuuria kuin boheemia taiteilija- ja kirjailijaelämääkin.

Matkustusajankohta:

Ympärivuotinen kohde

Pääsesonki maaliskuu-huhtikuu ja syyskuu-lokakuu

Vähimmäiskesto 3 yötä

Lähimmät lentokentät:

San Francisco (SFO)

Hyvä tietää:

Valuutta: Dollari (USD)

Kieli: Englanti

Aikaero: – 10 tuntia

Yleistä

Poimintamme kohteeseen San Francisco


Helpottaaksemme sinua löytämään seuraavan lomaelämyksen olemme poimineet parhaat lentoyhteydet sekä suosikkihotellimme samaan pakettiin.Ostamalla lento + hotelli matkapaketin hyödyt palveluntarjoajien antamista tarjoushinnoista, jotka koskevat vain paketoitua matkaa. 

Matkapaketti 17.2.2024 San Francisco

17.-25.2.2024

San Francisco, talviloma vko 8

Alkaen hinta sisältää lennot Helsingistä sekä majoituksen suositelluista hotelleistamme.
Image

la-su, 8 yötä

alk. / hlö

1315 €

Varaa
Matkapaketti 24.2.2024 San Francisco

24.2.-3.3.2024

San Francisco, talviloma vko 9

Alkaen hinta sisältää lennot Helsingistä sekä majoituksen suositelluista hotelleistamme.
Image

la-su, 8 yötä

alk. / hlö

1405 €

Varaa
Yleistä

Parhaat hotellimme


Hotellipaketti Handlery Union Square Hotel

Handlery Union Square Hotel

Vilkas ja energinen Union Square, jossa loputon määrä kauppoja, teattereita, gallerioita ja ravintoloita, tekevät siitä San Franciscon parhaan naapuruston. Hotelli Handlery Union Square sijaitsee kaiken keskellä, vain muutaman askeleen köysirata pysäkiltä, 200 m Union Squarelta, 850 m museosta, 5,5 km golfkentältä, 9 km Fort Pointista ja 20,5 km San Franciscon kansainväliseltä lentokentältä.

Hotellipaketti Caza Hotel

Caza Hotel

Hotelli Caza sijaitsee keskellä Fisherman's Wharfia, North Beachiä ja Embarcaderoa. Lähin ranta on 650 m hotellista ja lähin lentokenttä on 27 km hotellista.

Hotellipaketti Chancellor Hotel Union Square

Chancellor Hotel Union Square

Chancellor Hotel on Union Square, San Francisco on aivan kaupungin sydämessä ja sen läheltä löytyy muun muassa San Francisco Magic Parlor ja Union Square

Hotellipaketti Riu Plaza Fisherman’s Wharf

Riu Plaza Fisherman's Wharf

Tunnettu hotelli Fisherman’s Wharfilla, lyhyen kävelymatkan päässä suositulta Pier 39:ltä.

Hotellipaketti Hilton Union Square

Hilton Union Square

Hotelli Hilton San Francisco Union Square sijaitsee ihanteellisella paikalla San Franciscon keskustan sydämessä, ja se tarjoaa helpot yhteydet Nob Hilliin, Chinatowniin ja upeisiin ostosmahdollisuuksiin, ruokailuun ja viihteeseen Union Square- aukion ympäristössä. Hotelli sijaitsee keskeisellä paikalla 500 metrin päässä Union Square -aukiolta, 1 kilometrin päässä San Franciscon keskustan ostoskeskuksesta, 2,5 kilometrin päässä Lombard Streetiltä ja 8 kilometrin päässä Golden Gate -sillalta.

    Jaa sivu