Washington D.C.


Yhdysvaltojen pääkaupunki Washington D.C. on mielenkiintoinen kaupunkilomakohde, joka on täynnä elokuvista ja uutisista tuttuja rakennuksia ja monumentteja.

Useimmat tärkeimmistä nähtävyyksistä ovat kävelyetäisyydellä toisistaan, mutta kaupungissa on helppo liikkua myös metrolla tai bussilla. Kaupungin pääkatu Pennsylvania Avenue johtaa Capitol-kukkulalta presidentin virka-asuntoon, Valkoiseen Taloon. National Mall -puiston varrella sijaitsee useita merkittäviä museoita ja muistomerkkejä. Useiden muiden suurten Yhdysvaltojen kaupunkien tapaan myös Washington on erinomainen ostoskaupunki, täältä löydät kaikkea merkkiliikkeistä tavarataloihin ja outlet-keskuksiin.

Museoita ja muistomerkkejä
Washington on täynnä kiinnostavia museoita.

Näistä monet, kuten Air & Space Museum, American Indian Museum ja Natural History Museum sijaitsevat National Mallin alueella. Useisiin museoihin on vapaa pääsy.

National Mall -puistossa sijaitsevat myös muun muassa George Washingtonin muisto-obeliski sekä Thomas Jeffersonin, Abraham Lincolnin ja Martin Luther Kingin muistomerkit. Arlingtonin sotilashautausmaalla John F. Kennedyn haudan muistomerkillä palaa ikuinen tuli.

Valkoinen Talo ja Capitol
Washingtonin ikonisin rakennus on tietenkin presidentin virka-asunto, Valkoinen Talo. Sitä voit ihailla Pennsylvania Avenuelta. U.S. Capitol on Yhdysvaltain kongressin rakennus, jossa kokoontuvat edustajainhuone ja senaatti. Rakennukseen pääset tutustumaan opastetulla kierroksella.


Näin löydät parhaat vaihtoehdot
Näin löydät parhaat vaihtoehdot

Näin löydät parhaat vaihtoehdot

Lennot
Usein edullisin vaihtoehto on vaihdollinen lento mihin ei sisälly ruumaan kirjattavia matkatavaroita. Voit tutkia eri lentovaihtoehtoja klikkaamalla ”Lentovaihtoehdot” kuvaketta. Voit myös valita eri lippuvaihtoehtoja klikkaamalla ”Päivitä lentopalvelut” kuvaketta. Tekemäsi muutokset vaikuttavat luonnollisesti kokonaisuuden hintaan.

Hotellit
Varausmoottorimme hakee parhaat hotellihinnat maailmanlaajuisesti yli miljoonan hotellin valikoimasta. Vaihtoehtoja on todella paljon ja olemmekin sen vuoksi valinneet kohteisiin parhaiksi katsomamme vaihtoehdot. Nämä tunnistat ”suosittelemme” tarrasta hotellin kohdalla. Suurin osa hotellien kuvauksista on suomeksi. Haemme hotellien hinnat ja saatavuudet useasta eri kanavasta ja siitä syystä osassa hotelleita saattaa olla kuvaus englanniksi.

Lentokenttäkuljetukset ja muut palvelut kohteessa

Varaamme mielellämme teille myös lentokenttäkuljetukset halutessanne. Mikäli haluaisitte tarjouksen lentokenttäkuljetuksista tai muista lisäpalveluista kohteessa, voitte laittaa meille viestiä lisätietoja kohtaan varauksen viimeisessä vaiheessa.


ELÄMYS HOLIDAYS VINKIT

Kirsikankukkafestivaali
1

Tuhannet kirsikkapuut kukkivat Washingtonissa yleensä maaliskuun lopun ja huhtikuun alun välisenä aikana. Tällöin kaupungissa järjestetään kirsikankukkafestivaali, ja voit upean kukkaloiston ihailun lisäksi osallistua moniin aktiviteetteihin ja tapahtumiin.