Visby


Ruusujen saaren, Gotlannin, viehättävä pääkaupunki Visby on loistava kohde lyhyen kaupunkiloman viettoon. Vain reilun tunnin lentomatkan päässä Helsingistä sijaitsevassa Visbyssä yhdistyvät keskiaikaisen kaupungin tunnelma sekä sitä ympäröivä kaunis luonto. Visbyn vanhimmat rakennukset ovat 1100-luvulta ja osaa kaupungista ympäröi 3,5 kilometriä pitkä ja 11 metriä korkea kehämuuri, jonka sisään jäävä alue on Unescon maailmanperintökohde. Visbyn vanhankaupungin viehättävien kujien varrella on lukuisia ravintoloita, kahviloita, historiallisia nähtävyyksiä sekä pieniä käsityö- ja sisustusliikkeitä.

Visbyssä on monipuoliset harrastusmahdollisuudet.

Voit lähteä leppoisalle pyöräretkelle, viettää päivää uimarannalla tai harrastaa vesiurheilulajeja kuten melontaa.

Visbyn tunnetuimpiin nähtävyyksiin kuuluvat Lummelundan tippukiviluolat, keskiaikainen Pyhän Marian kirkko sekä erityisesti ruusuistaan tunnettu kasvitieteellinen puutarha. Perheen pienimmät viihtyvät Kneippbynin huvipuistossa, josta löytyy mm. Peppi Pitkätossun koti Huvikumpu sekä vesipuisto.

Visbystä on helppo lähteä päiväretkelle läheisille saarille. Stora Karlsö tunnetaan erityisesti linnuistaan, mm. etelänkiisloista ja ruokeista. Saarella voit myös ihailla monia kukkia - mm. päivänkakkaroita, orkideoita, tädykkeitä, ajuruohoja ja maksaruohoja. Saarella on myös yli 20 luolaa.


Näin löydät parhaat vaihtoehdot unelmalomallesi

Näin löydät parhaat vaihtoehdot unelmalomallesi

Lennot
Edullisin vaihtoehto on usein vaihdollinen lento mihin ei sisälly ruumaan kirjattavia matkatavaroita. Voit tutkia eri lentovaihtoehtoja klikkaamalla ”Lentovaihtoehdot” kuvaketta. Voit myös valita eri lippuvaihtoehtoja klikkaamalla ”Päivitä lentopalvelut” kuvaketta. Tekemäsi muutokset vaikuttavat luonnollisesti kokonaisuuden hintaan.

Hotellit
Varausmoottorimme hakee parhaat hotellihinnat maailmanlaajuisesti yli miljoonan hotellin valikoimasta. Vaihtoehtoja on todella paljon ja olemmekin sen vuoksi valinneet kohteisiin parhaiksi katsomamme vaihtoehdot. Nämä tunnistat ”suosittelemme” tarrasta hotellin kohdalla. Suurin osa hotellien kuvauksista on suomeksi. Haemme hotellien hinnat ja saatavuudet useasta eri kanavasta ja siitä syystä osassa hotelleita saattaa olla kuvaus englanniksi.

Lentokenttäkuljetukset ja muut palvelut kohteessa

Varaamme mielellämme teille myös lentokenttäkuljetukset halutessanne. Mikäli haluaisitte tarjouksen lentokenttäkuljetuksista tai muista lisäpalveluista kohteessa, voitte laittaa meille viestiä lisätietoja kohtaan varauksen viimeisessä vaiheessa.