TUKHOLMA


Ruotsin pääkaupunki Tukholma on yksi Euroopan viehettävimmistä kaupungeista. Tukholma on upea kaupunkilomakohde jossa nähtävää riittää moneen makuun. Suuri ja kansainvälinen kaupunki tarjoaa matkailijoille vehreää saaristoa, erinomaisia shoppailumahdollisuuksia ja monipuolista kulttuurielämää. Tukholman trendikäs ravintolamaailma ja mielenkiintoiset museot ovat nostaneet Tukholman Euroopan kiinnostavimpien matkakohteiden joukkoon.

Nähtävyydet
Gamla Stan eli Tukholman vanhakaupunki on kokonaisuudessaan kiehtova nähtävyys jonka kapeilla kaduilla voi ihailla kaunista arkkitehtuuria.

Yleisölle avoin, historiallinen kuninkaanlinna ja Nobel-Museo ovat vanhan kaupungin suosituimpia nähtävyyksiä. Kansainvälisesti Tukholman merkittävin nähtävyys on Vasa- museo. Skandinavian tunnetuimmassa museossa on nähtävillä 333 vuotta meren pohjassa maannut Vasa- laiva. Sittemmin meren pohjasta nostetun sotalaivan tarina kiehtoo matkailijoita ympäri maailmaa.


Näin löydät parhaan vaihtoehdon unelmalomallesi
Näin löydät parhaan vaihtoehdon unelmalomallesi

Näin löydät parhaan vaihtoehdon unelmalomallesi

Lennot
Usein edullisin vaihtoehto on vaihdollinen lento mihin ei sisälly ruumaan kirjattavia matkatavaroita. Voit tutkia eri lentovaihtoehtoja klikkaamalla ”Lentovaihtoehdot” kuvaketta. Voit myös valita eri lippuvaihtoehtoja klikkaamalla ”Päivitä lentopalvelut” kuvaketta. Tekemäsi muutokset vaikuttavat luonnollisesti kokonaisuuden hintaan.

Hotellit
Varausmoottorimme hakee parhaat hotellihinnat maailmanlaajuisesti yli miljoonan hotellin valikoimasta. Vaihtoehtoja on todella paljon ja olemmekin sen vuoksi valinneet kohteisiin parhaiksi katsomamme vaihtoehdot. Nämä tunnistat ”suosittelemme” tarrasta hotellin kohdalla. Suurin osa hotellien kuvauksista on suomeksi. Haemme hotellien hinnat ja saatavuudet useasta eri kanavasta ja siitä syystä osassa hotelleita saattaa olla kuvaus englanniksi.

Lentokenttäkuljetukset ja muut palvelut kohteessa

Varaamme mielellämme teille myös lentokenttäkuljetukset halutessanne. Mikäli haluaisitte tarjouksen lentokenttäkuljetuksista tai muista lisäpalveluista kohteessa, voitte laittaa meille viestiä lisätietoja kohtaan varauksen viimeisessä vaiheessa.


Tietoa matkustusdokumenteista ja kaupunkiveroista

Ruotsiin matkustettaessa Suomen kansalainen ei tarvitse passia, mutta henkilöllisyys ja kansalaisuus on voitava osoittaa tarvittaessa.

Tukholman hotelleissa ei peritä kaupunkiveroa.

Tiedot perustuvat tilanteeseen 03/2022.

Tietoa matkustusdokumenteista ja kaupunkiveroista