Torino


Pohjois-Italiassa sijaitseva Piemonten alueen pääkaupunki Torino on Euroopan mielenkiintoisimpia kohteita. Torino sijaitsee Po-joen varrella, lähellä Alppeja. Kaupungissa riittää nähtävyyksiä niin kulttuurin, historian kuin teollisuuden ystäville. Arkkitehtuurinsa takia se tunnetaan Euroopan barokkiajan pääkaupunkina. Useat tunnetut taidegalleriat houkuttelevat sinne yhä enemmän turisteja joka vuosi.

Yksi maailmanlaajuisesti tunnetuimmista nähtävyyksistä on Torinon katedraaliin säilötty Torinon käärinliina.

Piazza Castello aukion ympäristössä on Torinon merkittävimmät nähtävyydet. ”Linna-aukion” lähettyvillä on myös valtavasti ravintoloita ja parhaat ostoskadut. Koska suurin osa tärkeimmistä muistomerkeistä sijaitsevat lähellä toisiaan, on Torino mainio kaupunki tutkittavaksi jalan. Myöskin julkinen liikenne on hyvin toimiva ja se muodostuu raitiovaunuista, linja-autoista ja metrosta.

Piemonten alueelta tulee joitakin parhaita elintarvikkeita Italiassa. Alueelta tulee toista sataa juustoa ja kuuluisia viinejä kuten Barolo. Löydät myös erinomaisia ​​leivonnaisia, etenkin suklaata.


Näin löydät parhaan unelmalomasi
Näin löydät parhaan unelmalomasi

Näin löydät parhaan unelmalomasi

Lennot
Usein edullisin vaihtoehto on vaihdollinen lento mihin ei sisälly ruumaan kirjattavia matkatavaroita. Voit tutkia eri lentovaihtoehtoja klikkaamalla ”Lentovaihtoehdot” kuvaketta. Voit myös valita eri lippuvaihtoehtoja klikkaamalla ”Päivitä lentopalvelut” kuvaketta. Tekemäsi muutokset vaikuttavat luonnollisesti kokonaisuuden hintaan.

Hotellit
Varausmoottorimme hakee parhaat hotellihinnat maailmanlaajuisesti yli miljoonan hotellin valikoimasta. Vaihtoehtoja on todella paljon ja olemmekin sen vuoksi valinneet kohteisiin parhaiksi katsomamme vaihtoehdot. Nämä tunnistat ”suosittelemme” tarrasta hotellin kohdalla. Suurin osa hotellien kuvauksista on suomeksi. Haemme hotellien hinnat ja saatavuudet useasta eri kanavasta ja siitä syystä osassa hotelleita saattaa olla kuvaus englanniksi.

Lentokenttäkuljetukset ja muut palvelut kohteessa

Varaamme mielellämme teille myös lentokenttäkuljetukset halutessanne. Mikäli haluaisitte tarjouksen lentokenttäkuljetuksista tai muista lisäpalveluista kohteessa, voitte laittaa meille viestiä lisätietoja kohtaan varauksen viimeisessä vaiheessa.

Tietoa matkustusdokumenteista ja kaupunkiveroista

Italiaan matkustettaessa Suomen kansalaisella tulee olla ehjä, virheetön ja voimassa oleva passi tai poliisiviranomaisen myöntämä voimassa oleva uudenmallinen kuvallinen henkilökortti.

Torinossa peritään kaupunkiveroa, joka on 5 €/hlö/yö majoituttaessa 5 tähden hotellissa, 3,70 €/hlö/yö majoituttaessa 4 tähden hotellissa ja 2,80 €/hlö/yö majoituttaessa 3 tähden hotellissa. Veroa ei peritä alle 12-vuotiailta. Vero maksetaan paikan päällä hotellissa.
Kaupunkiverojen osuuden voit tarkistaa klikkaamalla auki ”Varauksen tiedot”  matkustajatietojen täyttämisen yhteydessä varauksen viimeisessä vaiheessa.

Tiedot perustuvat tilanteeseen 03/2022.

Tietoa matkustusdokumenteista ja kaupunkiveroista