Singapore - Ostoksia, moderneja pilvenpiirtäjiä ja aasialaisia perinteitä


Mielenkiintoinen Singapore on yhdistelmä länsimaista kaupunkikuvaa ja aasialaisia perinteitä. Singapore on siisti ja turvallinen suurkaupunki, jossa nautit ympäri vuoden miellyttävän lämpimästä säästä. Kaupungissa on erinomaiset ostosmahdollisuudet ja paljon kiinnostavia nähtävyyksiä.

Singaporessa kohtaat todellisen kulttuuricocktailin: kaupunki on mutkaton yhdistelmä kiinalaista, malaijilaista ja intialaista kulttuuria siirtomaa-ajan Britannian vaikutteilla höystettynä. Liikekeskustaa hallitsevat modernit pilvenpiirtäjät, Chinatownissa ja Little Indiassa taas vallitsee aivan erilainen tunnelma. Taidokkaasti koristeltujen hindutemppeleiden julkisivut, vaatekauppojen värien ilotulitus, kiinalaiset lyhdyt ja teemyyjien näyttävät juomanvalmistus-showt saavat kävijänsä huokailemaan ihmetyksestä. Jos kaipaat hengähdystaukoa, pistäydy ihailemassa kukkien loistoa Singaporen vihreiksi keuhkoiksi kutsutussa kasvitieteellisessä puutarhassa.

Marina Bay
Upeassa Marina Bayssa kannattaa vierailla sekä päivällä että illalla, jolloin se on upeasti valaistu.

Singaporen tunnetuimpiin maamerkkeihin kuuluu näyttävä Marina Bay Sands -hotelli, jonka vieressä sijaitsee lootuksenkukkaa muistuttava ArtScience-museo. Marina Bayn lahdelle ovat rantautuneet myös monet luksusmerkit. Louis Vuitton avasi liikkeen lahdelle rakennetulle saarelle, jonne asiakkaat pääsevät joko siltaa pitkin kävelemällä tai pienillä veneillä. Myös Apple on avannut maailman ensimmäisen "kelluvan" pallonmaisen liikkeen samalle rannalle. Ylitä seuraavaksi Singaporen keskustan ja Marina Bayn alueen toisiinsa yhdistävä Helix-silta, joka loistaa illalla sähkönsinisenä ja astu Singapore Flyer -maailmanpyörän kyytiin - maisemat 165 metrin korkeudesta ovat vaikuttavat.

Orchard Road
Kuuluisa Orchard Road kuuluu maailman kauneimpiin ja monipuolisimpiin ostoskatuihin. Kadun varrelta löydät lukuisia ostoskeskuksia, tavarataloja ja putiikkeja, joista varmasti löydät etsimäsi. Singapore onkin maailman ostoskaupunkien parhaimmistoa.


Näin löydät parhaan unelmalomasi
Näin löydät parhaan unelmalomasi

Näin löydät parhaan unelmalomasi

Lennot
Usein edullisin vaihtoehto on vaihdollinen lento mihin ei sisälly ruumaan kirjattavia matkatavaroita. Voit tutkia eri lentovaihtoehtoja klikkaamalla ”Lentovaihtoehdot” kuvaketta. Voit myös valita eri lippuvaihtoehtoja klikkaamalla ”Päivitä lentopalvelut” kuvaketta. Tekemäsi muutokset vaikuttavat luonnollisesti kokonaisuuden hintaan.

Hotellit
Varausmoottorimme hakee parhaat hotellihinnat maailmanlaajuisesti yli miljoonan hotellin valikoimasta. Vaihtoehtoja on todella paljon ja olemmekin sen vuoksi valinneet kohteisiin parhaiksi katsomamme vaihtoehdot. Nämä tunnistat ”suosittelemme” tarrasta hotellin kohdalla. Suurin osa hotellien kuvauksista on suomeksi. Haemme hotellien hinnat ja saatavuudet useasta eri kanavasta ja siitä syystä osassa hotelleita saattaa olla kuvaus englanniksi.

Lentokenttäkuljetukset ja muut palvelut kohteessa

Varaamme mielellämme teille myös lentokenttäkuljetukset halutessanne. Mikäli haluaisitte tarjouksen lentokenttäkuljetuksista tai muista lisäpalveluista kohteessa, voitte laittaa meille viestiä lisätietoja kohtaan varauksen viimeisessä vaiheessa.


ELÄMYS HOLIDAYS VINKIT

Sentosan saari Hotel Raffles Gardens by the Bay
1

Sentosan viihdesaari tarjoaa elämyksiä kaikenikäisille. Saarelle pääset kätevästi köysiradalla tai monorail-junalla. Saarella saat kokea viihde-elämyksiä nykyteknologian tuottamissa puitteissa: voit esimerkiksi kävellä meren pohjaan rakennetussa läpinäkyvässä tunnelissa upeaa merenalaista maailmaa ihaillen, virkistäytyä seikkailuvesipuistossa tai viettää päivän elokuvateemaisen Universal Studios -puiston lukuisissa laitteissa.

2

Vaikka et asuisi Raffles-hotellissa, kannattaa siellä ainakin vierailla. 1800-luvun ylellisestä seurapiirielämästään tunnettua, upeasti restauroitua hotellia voidaan pi­tää brittiläisen imperiumin loiston tunnuksena Kaakkois-Aasiassa. Nauti vaikkapa maailman kuuluisimpiin juomasekoituk­siin kuuluva Singapore Sling - se kehitettiin juuri Raffles hotellin Long Barissa. Täällä voit myös nauttia perinteisestä brittiläisestä teehetkestä upeissa puitteissa.

3

Gardens by the Bay on jokaisen puutarhan ystävän paratiisikohde. Se tarjoaa tropiikin hehkua, kasvimaailman estetiikkaa ja ekologista arkkitehtuuria. Valtavista kupolin mallisista kasvihuoneista toinen esittelee kukkia, viherkasveja ja puita mm. Australiasta, Etelä-Afrikasta, Välimereltä, Intiasta, Kiinasta ja Kaliforniasta. Toiseen on rakennettu 35 m korkea vesiputous, jota ympäröi trooppinen puutarha. Häkellyttävään kokonaisuuteen kuuluvat myös Singaporen ikoniksikin nousseet teräksiset "superpuut", jotka keräävät sadevettä ja valoa.