Porto - Hyvää ruokaa, viiniä ja maisemia


Porto on Portugalin toiseksi suurin kaupunki ja sijaitsee Pohjois-Portugalissa, Duoro-joen varrella Atlantin rannalla. Porto on kuuluista sen mukaan nimetystä Portviinistä ja upeasta arkkitehtuuristaan. Maan nimikin juontuu Porton kaupungin nimestä. Porton sydän on sen vanhakaupunki – Ribeira. Ribeira on täynnä kapeita kujia, fantastisia ravintoloita ja pieniä baareja.Täällä vietät aikaasi historian siipien havistessa ympärilläsi, sillä Porton kaupunki on perustettu alun perin jo ennen ajanlaskun alkua, eli kaupungilla on yli 2000-vuotinen historia ja eri aikakausien vaikutteet näkyvät arkkitehtuurissa.

Porto on säilyttänyt autenttisuutensa ja täällä pääset aistimaan aitoa portugalilaista elämän menoa.

Ribeiran rannassa on useita portviinien tuottajien viinikellareita joissa pääsee tutustumaan Portviinien tuotantoon ja maistelemaan lopputuotoksia.

Porto on loistava kaupunkilomakohde josta pääset myös helposti tutustumaan Duoro-joen laaksoon ja sen viiniviljelmiin. Parasta Portossa on ruoka, viini ja tunnelma.

Milloin Portoon kannattaa matkustaa?
Portossa kanttaa vierailla toukokuun ja syyskuun välisenä aikana. Syksyisin ja keväisin Atlantin ilmastosta johtuen Portossa sataa usein. Kesäkuukausinakaan Portossa ei ole liian kuuma kaupunkilomailuun Atlantilta puhaltavien tuuiien ansiosta.


Näin löydät parhaan unelmalomasi
Näin löydät parhaan unelmalomasi

Näin löydät parhaan unelmalomasi

Lennot
Usein edullisin vaihtoehto on vaihdollinen lento mihin ei sisälly ruumaan kirjattavia matkatavaroita. Voit tutkia eri lentovaihtoehtoja klikkaamalla ”Lentovaihtoehdot” kuvaketta. Voit myös valita eri lippuvaihtoehtoja klikkaamalla ”Päivitä lentopalvelut” kuvaketta. Tekemäsi muutokset vaikuttavat luonnollisesti kokonaisuuden hintaan.
Finnair lentää Helsingistä Portoon suorilla lennoilla huhtikuusta syyskuuhun keskiviikkoisin ja lauantaisin.

Hotellit
Varausmoottorimme hakee parhaat hotellihinnat maailmanlaajuisesti yli miljoonan hotellin valikoimasta. Vaihtoehtoja on todella paljon ja olemmekin sen vuoksi valinneet kohteisiin parhaiksi katsomamme vaihtoehdot. Nämä tunnistat ”suosittelemme” tarrasta hotellin kohdalla. Suurin osa hotellien kuvauksista on suomeksi. Haemme hotellien hinnat ja saatavuudet useasta eri kanavasta ja siitä syystä osassa hotelleita saattaa olla kuvaus englanniksi.

Lentokenttäkuljetukset ja muut palvelut kohteessa

Varaamme mielellämme teille myös lentokenttäkuljetukset halutessanne. Mikäli haluaisitte tarjouksen lentokenttäkuljetuksista tai muista lisäpalveluista kohteessa, voitte laittaa meille viestiä lisätietoja kohtaan varauksen viimeisessä vaiheessa.