Montreal


Montreal on hieno sekoitus uutta ja vanhaa, sekä Eurooppaa ja Pohjois-Amerikkaa. Montrealissa on 1,7 miljoonaa asukasta ja koko metropolialueella noin 4,1 miljoonaa asukasta ja se on Kanadan toiseksi suurin kaupunki. Montreal on kiehtova kulttuurien ja aikakausien kohtauspaikka. Montrealin vanhakaupunki huokuu historiaa edellisiltä vuosisadoilta ja kaupungin pilvenpiirtäjät tuovat mieleen modernin suurkaupungin.

Montrealissa on paljon nähtävää ja koettavaa niin urheilun kuin kulttuurinkin ystäville. Montrealia sanotaan jääkiekon kehdoksi ja täällä voitkin käydä katsomassa Montreal Canadiensin NHL-pelejä. Villeneuven moottoriurheilusuku on kotoisin Montrealista ja kesän Kanadan F1-osakilpailu ajetaankin Gilles Villeneuven mukaan nimetyllä Circuit Gilles Villeneuven moottoriradalla. Kanadan F1-osakilpailu on tunnettu huikeasta tunnelmastaan.

Kulttuurin ystäville Montreal tarjoaa paljon nähtävää.

Kaupungissa on jopa neljä yliopistoa ja erittäin elinvoimainen taideyhteisö joka näkyy Montrealin kaduilla katutaiteen muodossa. Kaupungissa on myös paljon upeita museoita ja vanhankaupungin sydän, Notre Dame, on ehdottomasti vierailemisen arvoinen kohde.

Montrealin keskustan kupeessa kohoava Mont Royal tarjoaa huikat näkymät Montrealin ylle ja täältä saakin hyvän kuvan kaupungista. Mont Royal on erittäin suosittu ulkoilualue kaupunkilaisten keskuudessa.

Lähde Montrealiin kokemaan kulttuurien ja aikakausien kohtaaminen samassa kaupungissa.

Milloin Montrealiin kannattaa matkustaa?
Montrealissa on mannerilmasto, mikä tarkoittaa kylmiä talvia ja lämpimiä kesiä. Ilmojen puolesta paras aika vierailla Montrealissa on kesäkuusta elokuuhun. Jos haluat nähdä NHL-pelejä vierailusi aikana, niin silloin matka kannattaa suunnitella lokakuun ja maaliskuun välille. Silloin kannattaa pakata mukaan myös lämmintä vaatetta.


Näin löydät parhaan unelmalomasi
Näin löydät parhaan unelmalomasi

Näin löydät parhaan unelmalomasi

Lennot
Usein edullisin vaihtoehto on vaihdollinen lento mihin ei sisälly ruumaan kirjattavia matkatavaroita. Voit tutkia eri lentovaihtoehtoja klikkaamalla ”Lentovaihtoehdot” kuvaketta. Voit myös valita eri lippuvaihtoehtoja klikkaamalla ”Päivitä lentopalvelut” kuvaketta. Tekemäsi muutokset vaikuttavat luonnollisesti kokonaisuuden hintaan.

Hotellit
Varausmoottorimme hakee parhaat hotellihinnat maailmanlaajuisesti yli miljoonan hotellin valikoimasta. Vaihtoehtoja on todella paljon ja olemmekin sen vuoksi valinneet kohteisiin parhaiksi katsomamme vaihtoehdot. Nämä tunnistat ”suosittelemme” tarrasta hotellin kohdalla. Suurin osa hotellien kuvauksista on suomeksi. Haemme hotellien hinnat ja saatavuudet useasta eri kanavasta ja siitä syystä osassa hotelleita saattaa olla kuvaus englanniksi.

Lentokenttäkuljetukset ja muut palvelut kohteessa

Varaamme mielellämme teille myös lentokenttäkuljetukset halutessanne. Mikäli haluaisitte tarjouksen lentokenttäkuljetuksista tai muista lisäpalveluista kohteessa, voitte laittaa meille viestiä lisätietoja kohtaan varauksen viimeisessä vaiheessa.