Melbourne


Australian kiistaton kulttuurikaupunki Melbourne on Victorian osavaltion pääkaupunki ja Australian toiseksi suurin kaupunki. Melbourne sijaitsee maan kaakkoisrannikolla. Yli neljän miljoonan asukkaan kaupunki on matkailijalle loistava yhdistelmä ison kaupungin vilkasta menoa ja rantakaupungin rentoa elämäntyyliä. Melbourne on metropoli jossa riittää vuoden ympäri paljon tapahtumia ja aktiviteetteja. Melbourne sopii erityisesti taiteen ja kulttuurin ystäville, nimittäin kaupungissa on lukuisia mielenkiintoisia museoita ja gallerioita.

Jos Melbourne on kulttuurin ystävän unelmakaupunki, sopii se erinomaisesti myös urheilufaneille.

Melbournessa paikalliset tunnetaan urheiluhulluina, jotka suhtautuvat palavasti erityisesti aussijalkapalloon, jonka säännöt kehiteltiinkin aikoinaan Melbournessa. Melbournessa järjestetään myös useita muita isoja urheilutapahtumia, kuten Australian Formula 1 Grand Prix ja tenniksen jättiturnaus Australian Open joka on yksi neljästä Grand Slam turnauksesta.


Näin löydät parhaat vaihtoehdot
Näin löydät parhaat vaihtoehdot

Näin löydät parhaat vaihtoehdot

Lennot
Usein edullisin vaihtoehto on vaihdollinen lento mihin ei sisälly ruumaan kirjattavia matkatavaroita. Voit tutkia eri lentovaihtoehtoja klikkaamalla ”Lentovaihtoehdot” kuvaketta. Voit myös valita eri lippuvaihtoehtoja klikkaamalla ”Päivitä lentopalvelut” kuvaketta. Tekemäsi muutokset vaikuttavat luonnollisesti kokonaisuuden hintaan.

Hotellit
Varausmoottorimme hakee parhaat hotellihinnat maailmanlaajuisesti yli miljoonan hotellin valikoimasta. Vaihtoehtoja on todella paljon ja olemmekin sen vuoksi valinneet kohteisiin parhaiksi katsomamme vaihtoehdot. Nämä tunnistat ”suosittelemme” tarrasta hotellin kohdalla. Suurin osa hotellien kuvauksista on suomeksi. Haemme hotellien hinnat ja saatavuudet useasta eri kanavasta ja siitä syystä osassa hotelleita saattaa olla kuvaus englanniksi.

Lentokenttäkuljetukset ja muut palvelut kohteessa

Varaamme mielellämme teille myös lentokenttäkuljetukset halutessanne. Mikäli haluaisitte tarjouksen lentokenttäkuljetuksista tai muista lisäpalveluista kohteessa, voitte laittaa meille viestiä lisätietoja kohtaan varauksen viimeisessä vaiheessa.