Marseille


Yksi Ranskan vanhimmista kaupungeista, Marseille on Etelä-Ranskassa sijaitseva satamakaupunki. Kyseessä on väkiluvultaan Ranskan toiseksi suurin kaupunki heti Pariisin jälkeen. Marseillessa ihastuttaa merellinen sijainti, historialliset nähtävyydet sekä monikulttuurinen ilmapiiri. Marseillen satama on kaupungin tunnetuin nähtävyys. Sen eteläpuolella, noin 160 metrin korkeudessa sijaitsee tunnettu pyhiinvaelluskirkko Notre-Dame de la Garde.

Marseillen rannikko on suurilta osin kaunista kalkkikivimuodostumaa, mutta matkailijan on myös mahdollisuus nauttia rantaelämästä.

Marseille kuuluu välimeren ilmastoon, kaupunki on siis kesäisin lämmin ja kuiva, talvisin lauhkea ja kosteampi. Kaupunki on vilkkaimillaan kesäisin, jolloin aurinko paistaa ja lämpötilat kohoavat reilu kolmeenkymmeneen asteeseen. Merellisen sijainnin vuoksi tuulenvire kuitenkin mahdollistaa kaupunkilomailun, vaikka lämpötilat ovatkin korkealla.


Näin löydät parhaat vaihtoehdot
Näin löydät parhaat vaihtoehdot

Näin löydät parhaat vaihtoehdot

Lennot
Edullisin vaihtoehto on usein vaihdollinen lento mihin ei sisälly ruumaan kirjattavia matkatavaroita. Voit tutkia eri lentovaihtoehtoja klikkaamalla ”Lentovaihtoehdot” kuvaketta. Voit myös valita eri lippuvaihtoehtoja klikkaamalla ”Päivitä lentopalvelut” kuvaketta. Tekemäsi muutokset vaikuttavat luonnollisesti kokonaisuuden hintaan.
Paras lentoyhteys Helsingistä Marseilleen on Lufthansalla maanantaisin.

Hotellit
Varausmoottorimme hakee parhaat hotellihinnat maailmanlaajuisesti yli miljoonan hotellin valikoimasta. Vaihtoehtoja on todella paljon ja olemmekin sen vuoksi valinneet kohteisiin parhaiksi katsomamme vaihtoehdot. Nämä tunnistat ”suosittelemme” tarrasta hotellin kohdalla. Suurin osa hotellien kuvauksista on suomeksi. Haemme hotellien hinnat ja saatavuudet useasta eri kanavasta ja siitä syystä osassa hotelleita saattaa olla kuvaus englanniksi.

Lentokenttäkuljetukset ja muut palvelut kohteessa

Varaamme mielellämme teille myös lentokenttäkuljetukset halutessanne. Mikäli haluaisitte tarjouksen lentokenttäkuljetuksista tai muista lisäpalveluista kohteessa, voitte laittaa meille viestiä lisätietoja kohtaan varauksen viimeisessä vaiheessa.