Kuala Lumpur


Malesian pääkaupunki Kuala Lumpur on moderni suurkaupunki. 7 miljoonan asukkaan kaupungissa riittää ihmisvilinää ja paljon nähtävää. Kuala Lumpurissa matkailijoita houkuttelevat kauniit puistot, kulttuurinähtävyydet ja ostosmahdollisuudet. Kuala Lumpur on suosittu matkakohde ympäri vuoden. Trooppisen ilmaston vuoksi lämpötila pysyy korkeana lähes aina. Kuala Lumpur on ihanteellinen lomakohde kaikenikäisille kaupunkimatkailusta nauttiville reissaajille.

Myös lapsiperheille riittää erilaisia teemapuistoja.

Kuala Lumpurissa ruokaharrastajat ihastuvat vilkkaisiin katukeittiöihin. Paikasta riippuen ruokailu on halpaa tai kohtuuhintaista.

Nähtävyyksistä ylivoimaisesti tunnetuin on Petronas Twin Towers- tornit. Pilvenpiirtäjät kohoavat uskomattomasti 452 metrin korkeuteen. Kuala Kumpurin tunnetuin maamerkki valmistui vuonna 1999.


Näin löydät parhaat vaihtoehdot
Näin löydät parhaat vaihtoehdot

Näin löydät parhaat vaihtoehdot

Lennot
Edullisin vaihtoehto on vaihdollinen lento mihin ei sisälly ruumaan kirjattavia matkatavaroita. Voit tutkia eri lentovaihtoehtoja klikkaamalla ”Lentovaihtoehdot” kuvaketta. Voit myös valita eri lippuvaihtoehtoja klikkaamalla ”Päivitä lentopalvelut” kuvaketta. Tekemäsi muutokset vaikuttavat luonnollisesti kokonaisuuden hintaan.

Hotellit
Varausmoottorimme hakee parhaat hotellihinnat maailmanlaajuisesti yli miljoonan hotellin valikoimasta. Vaihtoehtoja on todella paljon ja olemmekin sen vuoksi valinneet kohteisiin parhaiksi katsomamme vaihtoehdot. Nämä tunnistat ”suosittelemme” tarrasta hotellin kohdalla. Suurin osa hotellien kuvauksista on suomeksi. Haemme hotellien hinnat ja saatavuudet useasta eri kanavasta ja siitä syystä osassa hotelleita saattaa olla kuvaus englanniksi.

Lentokenttäkuljetukset ja muut palvelut kohteessa

Varaamme mielellämme teille myös lentokenttäkuljetukset halutessanne. Mikäli haluaisitte tarjouksen lentokenttäkuljetuksista tai muista lisäpalveluista kohteessa, voitte laittaa meille viestiä lisätietoja kohtaan varauksen viimeisessä vaiheessa.