Kapkaupunki


Etelä-Afrikassa sijaitsevaa Kapkaupunkia pidetään yhtenä maailman kauneimmista kaupungeista. Miljoonakaupunki tarjoaa paljon tekemistä ja nähtävää. Kauniita rantoja, golfkenttiä, mahtavia luontoelämyksiä ja kuuluisia viinitiloja. Kapkaupungin suosituimpia nähtävyyksiä ovat Pöytävuori, Hyväntoivonniemi sekä Robben Islandin vankilasaari.

Victoria & Alfred Waterfront kuuluu Kapkaupungin suosituimpiin alueisiin ja siellä vieraileekin miljoonia matkailijoita vuosittain.

Waterfrontin satama-alueelta löytyy hyviä mahdollisuuksia vapaa-ajanviettoon, vilkkaan yöelämän ja ostomahdollisuuksien ympäröimänä.

Kapkaupungin kansainvälinen lentokenttä sijaitsee noin 20 kilometrin päässä kaupungista. Lentokentältä keskustaan pääset kätevästi taksilla tai lentokenttäbussilla. Kapkaupunki sijaitsee samalla aikavyöhykkeellä Suomen kanssa, joten aikaeroväsymyksestä ei tarvitse huolehtia.


Näin löydät parhaat vaihtoehdot unelmalomallesi
Näin löydät parhaat vaihtoehdot unelmalomallesi

Näin löydät parhaat vaihtoehdot unelmalomallesi

Lennot
Edullisin vaihtoehto on vaihdollinen lento mihin ei sisälly ruumaan kirjattavia matkatavaroita. Voit tutkia eri lentovaihtoehtoja klikkaamalla ”Lentovaihtoehdot” kuvaketta. Voit myös valita eri lippuvaihtoehtoja klikkaamalla ”Päivitä lentopalvelut” kuvaketta. Tekemäsi muutokset vaikuttavat luonnollisesti kokonaisuuden hintaan.

Hotellit
Varausmoottorimme hakee parhaat hotellihinnat maailmanlaajuisesti yli miljoonan hotellin valikoimasta. Vaihtoehtoja on todella paljon ja olemmekin sen vuoksi valinneet kohteisiin parhaiksi katsomamme vaihtoehdot. Nämä tunnistat ”suosittelemme” tarrasta hotellin kohdalla. Suurin osa hotellien kuvauksista on suomeksi. Haemme hotellien hinnat ja saatavuudet useasta eri kanavasta ja siitä syystä osassa hotelleita saattaa olla kuvaus englanniksi.

Lentokenttäkuljetukset ja muut palvelut kohteessa

Varaamme mielellämme teille myös lentokenttäkuljetukset halutessanne. Mikäli haluaisitte tarjouksen lentokenttäkuljetuksista tai muista lisäpalveluista kohteessa, voitte laittaa meille viestiä lisätietoja kohtaan varauksen viimeisessä vaiheessa.