Hanoi


Hanoi on Vietnamin pääkaupunki ja maan toiseksi suurin kaupunki. Hanoi on yksi Kaakkois-Aasian kiehtovimmista kaupungeista. Kaupungin elämää vilisevillä kaduilla pääset näkemään aidon Vietnamilaisen kulttuurin, tutkimaan historiaa ja herkuttelemaan paikallisella ruoalla. Nähtävyyksiin kuuluu lukuisia vaikuttavia temppeleitä, museoita ja maamerkkejä.

Nähtävyydet
Hanoin tunnetuin nähtävyys on Huc, ikoninen punainen silta joka johtaa Hoan Kiem- järven yli.

Vehreiden puiden värittämä maisema onkin täydellinen vastakohta Hanoin elämää kuhiseville kaduille. Muita mielenkiintoisia nähtävyyksiä ovat Ho Chi Minh Mausoleumi ja sotamuseo.

Hanoi on myös loistava shoppailukaupunki, suurten ostoskeskusten lisäksi kaupungista löytyy pieniä markkinoita ja kojuja, jotka myyvät lähes mitä tahansa.


Näin löydät parhaat vaihtoehdot
Näin löydät parhaat vaihtoehdot

Näin löydät parhaat vaihtoehdot

Lennot
Edullisin vaihtoehto on vaihdollinen lento mihin ei sisälly ruumaan kirjattavia matkatavaroita. Voit tutkia eri lentovaihtoehtoja klikkaamalla ”Lentovaihtoehdot” kuvaketta. Voit myös valita eri lippuvaihtoehtoja klikkaamalla ”Päivitä lentopalvelut” kuvaketta. Tekemäsi muutokset vaikuttavat luonnollisesti kokonaisuuden hintaan.

Hotellit
Varausmoottorimme hakee parhaat hotellihinnat maailmanlaajuisesti yli miljoonan hotellin valikoimasta. Vaihtoehtoja on todella paljon ja olemmekin sen vuoksi valinneet kohteisiin parhaiksi katsomamme vaihtoehdot. Nämä tunnistat ”suosittelemme” tarrasta hotellin kohdalla. Suurin osa hotellien kuvauksista on suomeksi. Haemme hotellien hinnat ja saatavuudet useasta eri kanavasta ja siitä syystä osassa hotelleita saattaa olla kuvaus englanniksi.

Lentokenttäkuljetukset ja muut palvelut kohteessa

Varaamme mielellämme teille myös lentokenttäkuljetukset halutessanne. Mikäli haluaisitte tarjouksen lentokenttäkuljetuksista tai muista lisäpalveluista kohteessa, voitte laittaa meille viestiä lisätietoja kohtaan varauksen viimeisessä vaiheessa.