Hampuri - Iloinen ja trendikäs suurkaupunki


Hampuri on trendikäs ja iloinen eurooppalainen suurkaupunki joka on jäänyt hieman Berliinin varjoon. Hampurissa on paljon nähtävää ja koettavaa kaikenlaisille matkailijoille. Reeperbahnin vilkas yöelämä kutsuu juhlijoita ja Hampurin lukuisat laadukkaat ravintolat puolestaan herkuttelijoita. Perheille löytyy hieno eläintarha ja miniatyyrimaailma, Miniatur Wunderland, jossa on maailman pisin pienoisrautatie ja maailma minikoossa.  Shoppailusta pitävät viihtyvät mainiosti Mönckebergstrassen ja Spilestrassen lukuisissa kaupoissa.

Hampuri on Saksan toiseksi suurin kaupunki ja siellä on lähes kaksi miljoonaa asukasta. Vaikka Hampuri on suurkaupunki, niin se on helposti otettavissa haltuun kävellen. Suurin osa nähtävyyksistä, ravintoloista ja kaupoista ovat keskustassa kävelyetäisyydellä ja kaupungin keskustan ulkopuolellekin pääsee helposti kattavan U- ja S-Bahn verkostojen avulla.

Julkinen liikenne Hampurissa on sujuvaa ja edullista.

Nähtävyyksiä Hampurissa on joka lähtöön. Kaupungin Raatihuone on upea goottilainen rakennus ja Hampurin vanha satama-alue on nähtävyys jo pelkän kokonsa vuoksi. St Reeperbahnin ympäristö on myös näkemisen ja kokemisen arvoinen paikka. St Reeperbahnista tulee monille mieleen punaisten lyhtyjen alue, mutta St Reeperbahnilta löytyy myös paljon erilaisia baareja ja klubeja, sekä ravintoloita.

Hampuri sopii monipuolisuutensa vuoksi erinomaisesti pitkän viikonlopun kaupunkilomakohteeksi kaikenlaisille matkailijoille.

Milloin Hampuriin kannattaa matkustaa?
Paras aika matkustaa Hampuriin on toukokuusta syyskuuhun. Talvisin Hampurissa puhaltaa kylmät tuulet Pohjanmereltä.


Näin löydät parhaan unelmalomasi
Näin löydät parhaan unelmalomasi

Näin löydät parhaan unelmalomasi

Lennot
Usein edullisin vaihtoehto on vaihdollinen lento mihin ei sisälly ruumaan kirjattavia matkatavaroita. Voit tutkia eri lentovaihtoehtoja klikkaamalla ”Lentovaihtoehdot” kuvaketta. Voit myös valita eri lippuvaihtoehtoja klikkaamalla ”Päivitä lentopalvelut” kuvaketta. Tekemäsi muutokset vaikuttavat luonnollisesti kokonaisuuden hintaan.

Hotellit
Varausmoottorimme hakee parhaat hotellihinnat maailmanlaajuisesti yli miljoonan hotellin valikoimasta. Vaihtoehtoja on todella paljon ja olemmekin sen vuoksi valinneet kohteisiin parhaiksi katsomamme vaihtoehdot. Nämä tunnistat ”suosittelemme” tarrasta hotellin kohdalla. Suurin osa hotellien kuvauksista on suomeksi. Haemme hotellien hinnat ja saatavuudet useasta eri kanavasta ja siitä syystä osassa hotelleita saattaa olla kuvaus englanniksi.

Lentokenttäkuljetukset ja muut palvelut kohteessa

Varaamme mielellämme teille myös lentokenttäkuljetukset halutessanne. Mikäli haluaisitte tarjouksen lentokenttäkuljetuksista tai muista lisäpalveluista kohteessa, voitte laittaa meille viestiä lisätietoja kohtaan varauksen viimeisessä vaiheessa.

Tietoa matkustusdokumenteista ja kaupunkiveroista

Saksaan matkustettaessa Suomen kansalaisella tulee olla ehjä, virheetön ja voimassa oleva passi tai poliisiviranomaisen myöntämä voimassa oleva uudenmallinen kuvallinen henkilökortti.

Hampurissa peritään kaupunkiveroa, joka on 5% majoituksen hinnasta. Vero maksetaan paikan päällä hotellissa.
Kaupunkiverojen osuuden voit tarkistaa klikkaamalla auki ”Varauksen tiedot”  matkustajatietojen täyttämisen yhteydessä varauksen viimeisessä vaiheessa.

Tiedot perustuvat tilanteeseen 03/2022.

Tietoa matkustusdokumenteista ja kaupunkiveroista