Frankfurt


Frankfurt Am Main, tuttavallisemmin Frankfurt tunnetaan Euroopan talouselämän keskuksena. Pilvenpiirtäjistään, messuistaan ja vilkkaasta lentokentästään tunnettu kaupunki sopii mainiosti myös kaupunkilomakohteeksi. Matkailijalle Frankfurt tarjoaa paljon nähtävyyksiä, kulttuuria ja ostosmahdollisuuksia ja kaupungissa on myös loistava ravintolatarjonta.

Frankfurtin kaupunkikuva on ulkonäöltään hyvin erilainen kuin muut Euroopan kaupungit. Lukuisat pilvenpiirtäjät saavat sen muistuttamaan enemmän amerikkalaista suurkaupunkia.

Arkkitehtuuri kaupungissa on kuitenkin mielenkiintoinen sekoitus eri rakennustyyliejä kun modernien tornitalojen lisäksi voit nähdä perinteistä saksalaista arkkitehtuuria.

Nähtävyydet
Suosituimpia vierailukohteita ovat Römerberg, Main Towerin näköalatasanne, historiallinen Paulskirche-kirkko ja Frankfurtin katedraali. Kaupungissa on kuitenkin myös muutamia suuria vehreitä puistoalueita, joten Frankfurtissa on myös hyvät aktiivimahdollisuudet.


Näin löydät parhaat vaihtoehdot
Näin löydät parhaat vaihtoehdot

Näin löydät parhaat vaihtoehdot

Lennot
Edullisin vaihtoehto on vaihdollinen lento mihin ei sisälly ruumaan kirjattavia matkatavaroita. Voit tutkia eri lentovaihtoehtoja klikkaamalla ”Lentovaihtoehdot” kuvaketta. Voit myös valita eri lippuvaihtoehtoja klikkaamalla ”Päivitä lentopalvelut” kuvaketta. Tekemäsi muutokset vaikuttavat luonnollisesti kokonaisuuden hintaan.

Hotellit
Varausmoottorimme hakee parhaat hotellihinnat maailmanlaajuisesti yli miljoonan hotellin valikoimasta. Vaihtoehtoja on todella paljon ja olemmekin sen vuoksi valinneet kohteisiin parhaiksi katsomamme vaihtoehdot. Nämä tunnistat ”suosittelemme” tarrasta hotellin kohdalla. Suurin osa hotellien kuvauksista on suomeksi. Haemme hotellien hinnat ja saatavuudet useasta eri kanavasta ja siitä syystä osassa hotelleita saattaa olla kuvaus englanniksi.

Lentokenttäkuljetukset ja muut palvelut kohteessa

Varaamme mielellämme teille myös lentokenttäkuljetukset halutessanne. Mikäli haluaisitte tarjouksen lentokenttäkuljetuksista tai muista lisäpalveluista kohteessa, voitte laittaa meille viestiä lisätietoja kohtaan varauksen viimeisessä vaiheessa.