Englanti

Lontoo

Yleistä

Kuninkaallisia nähtävyyksiä, ostoksia ja pubikulttuuria


Lontooseen voit matkustaa vaikka kuinka monta kertaa tahansa! Tulet aina löytämään jotain uutta nähtävää ja koettavaa. Mahtava kulttuuri- ja museotarjonta, kuninkaalliset nähtävyydet, huikeat ostosmahdollisuudet ja elävä pubikulttuuri – Tämän kaiken löydät ja koet Lontoossa. Lontoo on kaupunki, joka elää ympäri vuorokauden, ja sen dynaaminen ilmapiiri ja ikoniset maamerkit tekevät siitä vetovoimaisen matkakohteen niin kulttuurinnälkäisille kuin seikkailunhaluisillekin matkailijoille.

Matkustusajankohta:

Ympärivuotinen kohde

Minimivarausaika 2 vrk

 

Lähimmät lentokentät:

Lontoo Heathrow (LHR)

Lontoo Gatwick (LGW)

Lontoo Stansted (STN)

Hyvä tietää

Valuutta: Punta (GBP)

Kieli: Englanti

Aikaero: – 2 tuntia

Yleistä

Poimintamme kohteeseen Lontoo


Helpottaaksemme sinua löytämään seuraavan lomaelämyksen olemme poimineet parhaat lentoyhteydet sekä suosikkihotellimme samaan pakettiin.Ostamalla lento + hotelli matkapaketin hyödyt palveluntarjoajien antamista tarjoushinnoista, jotka koskevat vain paketoitua matkaa. 

Matkapaketti 20.2.2024 Lontoo Tre

20.-23.2.2024

Lontoo Tampereelta, talviloma vko 8

Alkaen hinta sisältää lennot Tampereelta sekä majoituksen suositelluista hotelleistamme.
Image

ti-pe, 3 yötä

alk. / hlö

396 €

Varaa
Matkapaketti 20.2.2024 Lontoo

20.-23.2.2024

Lontoo, talviloma vko 8

Alkaen hinta sisältää lennot Helsingistä sekä majoituksen suositelluista hotelleistamme.
Image

ti-pe, 3 yötä

alk. / hlö

422 €

Varaa
Yleistä

Parhaat hotellimme


Hotellipaketti President Hotel

President Hotel

Nykyaikainen hotelli klassisessa Bloomsburyssä, jossa monesta huoneesta on näkymät Lontoon kuuluisalle Russell Square -aukiolle. Hotelli sijaitsee lähellä metroasemaa, josta on suora yhteys Heathrow'n lentokentälle. Hotelli sijaitsee Bloomsburyn keskustassa, 2 km Lontoon keskustasta, 2,5 km museosta, 3,5 km Big Benistä, 4 km eläintarhasta ja 14,5 km Lontoon City lentokentältä.

Hotellipaketti Royal National Hotel

Royal National Hotel

Royal National on ainutlaatuinen ja vilkas hotelli, jossa on vertaansa vailla olevat mukavuudet ja suora yhteys metrolla Heathrow'n lentokentälle. Hotelli sijaitsee Bloomsburyn keskustassa, 750 metriä museosta, 2 km Lontoon keskustasta, 3 km Big Benista, 3,5 km eläintarhasta ja 14,5 km Lontoon Cityn lentokentältä.

Hotellipaketti St Giles Hotel

St Giles Hotel

St Giles London -hotelli sijaitsee Lontoon West Endissä, Bloomsburyssa lähellä Tottenham Court Roadin ja Oxford Streetin risteystä, ja vain muutaman askeleen päässä tärkeimmistä nähtävyyksistä, teattereista, ravintoloista, julkisesta liikenteestä ja Lontoon parhaista ostosmahdollisuuksista. Sijaitsee 150 m Oxford Streetiltä, ​​2,5 km Lontoon keskustasta, 3 km Buckinghamin palatsista ja 29 km Heathrow'n lentokentältä.

Hotellipaketti Lancaster Gate Hotel

Lancaster Gate Hotel

Hotelli sijaitsee vilkkaan Lontoon sydämessä, mutta vain lyhyen matkan päässä Hyde Parkin rauhallisuudesta. Lancaster Gate -hotelli sijaitsee Bayswaterissa, kävelymatkan päässä suosituimmista nähtävyyksistä, kuten Kensington Gardensista ja Kensington Palacesta. Hotelli sijaitsee Bayswaterin keskustassa, 800 m ostoskeskuksesta, 5,5 km Big Beniltä, 9 km golfkentältä ja 20 km Lontoon City lentokentältä.

Hotellipaketti Strand Palace Hotel

Strand Palace Hotel

Strand Palace -hotelli sijaitsee ihanteellisella paikalla Lontoon West Endissä vain 700 metrin päässä Adelphista ja Vaudeville-teattereista. Sijaitsee Covent Gardenissa, 1 kilometrin päässä London Eye -nähtävyydestä, 1,5 kilometrin päässä Lontoon keskustasta, 2 kilometrin päässä Buckinghamin palatsista ja 14 kilometrin päässä London City -lentokentältä.

    Jaa sivu