Düsseldorf


Düsseldorf on kaupunki länsi-Saksassa Rein joen varrella. Kaupunki on yksi saksan merkittävimmistä talouskeskittymistä ja se tunnetaan Saksan muotipääkaupunkina. Düsseldorf on kuuluisa shoppailumahdollisuuksista, karnevaaleista ja yöelämästään. Kaupungissa järjestetään vuosittain isoja festivaaleja. Düsseldorf on mainio matkakohde kulttuurin ystäville. Kaupungissa on keisarillisten vaaliruhtinaajien rakentamia historiallisia asuntoja ja puistoja sekä monia taidemuseoita ja kulttuurikeskuksia.

Düsseldorf vanha kaupunki, Altstadt tuhoutui toisessa maailmansodassa lähes kokonaan mutta on sittemmin rakennettu vanhojen piirrustuksien mukaan täysin ennalleen.

Vanhakaupunki on Düsseldorfin tärkein nähtävyys jossa riittää tehtävää niin päiväsaikaan kuin iltaisin, jolloin alue muuntuu juhla- alueeksi.


Näin löydät parhaat vaihtoehdot
Näin löydät parhaat vaihtoehdot

Näin löydät parhaat vaihtoehdot

Lennot
Edullisin vaihtoehto on usein lento mihin ei sisälly ruumaan kirjattavia matkatavaroita. Voit tutkia eri lentovaihtoehtoja klikkaamalla ”Lentovaihtoehdot” kuvaketta. Voit myös valita eri lippuvaihtoehtoja klikkaamalla ”Päivitä lentopalvelut” kuvaketta. Tekemäsi muutokset vaikuttavat luonnollisesti kokonaisuuden hintaan.

Hotellit
Varausmoottorimme hakee parhaat hotellihinnat maailmanlaajuisesti yli miljoonan hotellin valikoimasta. Vaihtoehtoja on todella paljon ja olemmekin sen vuoksi valinneet kohteisiin parhaiksi katsomamme vaihtoehdot. Nämä tunnistat ”suosittelemme” tarrasta hotellin kohdalla. Suurin osa hotellien kuvauksista on suomeksi. Haemme hotellien hinnat ja saatavuudet useasta eri kanavasta ja siitä syystä osassa hotelleita saattaa olla kuvaus englanniksi.

Lentokenttäkuljetukset ja muut palvelut kohteessa

Varaamme mielellämme teille myös lentokenttäkuljetukset halutessanne. Mikäli haluaisitte tarjouksen lentokenttäkuljetuksista tai muista lisäpalveluista kohteessa, voitte laittaa meille viestiä lisätietoja kohtaan varauksen viimeisessä vaiheessa.


Tietoa matkustusdokumenteista ja kaupunkiveroista

Saksaan matkustettaessa Suomen kansalaisella tulee olla ehjä, virheetön ja voimassa oleva passi tai poliisiviranomaisen myöntämä voimassa oleva uudenmallinen kuvallinen henkilökortti.

Düsseldorfissa peritään kaupunkiveroa, joka on 5% majoituksen hinnasta. Vero maksetaan paikan päällä hotellissa.
Kaupunkiverojen osuuden voit tarkistaa klikkaamalla auki ”Varauksen tiedot”  matkustajatietojen täyttämisen yhteydessä varauksen viimeisessä vaiheessa.

Tiedot perustuvat tilanteeseen 03/2022.

Tietoa matkustusdokumenteista ja kaupunkiveroista