Dallas


Dallas on suuri kaupunki yhdysvaltojen eteläosassa, Texasin osavaltiossa. Monipuolinen Dallas tarjoaa paljon nähtävää kuten downtownin massiiviset pilvenpiirtäjät, lukuisat museot ja taidetapahtumat sekä vilkkaan yöelämän. Shoppailijan unelmana tunnettu kaupunki pitää sisällään eniten ostoskeskuksia asukasmäärään nähden koko maassa. Näkemisen arvoisia ovat ehdottomasti myös kaupungin suuri eläintarha ja akvaario.

Vuonna 1963 Dallasin vierailun aikana yhdysvaltain presidentti John F.

Kennedy salamurhattiin. Tästä johtuen Dallasiin avattiin murhasta kertova museo, jossa vieraat pääsevät tutustumaan sen tapahtumiin ja näkemään rakennuksen kuudennen kerroksen ikkunan, mistä presidentti ammuttiin. alue on lasitettu ja se on jätetty yhtä sotkuiseksi kuin kohtalonpäivänä 1963.

Dallasia pidetään urheilukaupunkina, sillä kaupungista löytyy urheilujoukkue kaikissa USA:n pääsarjoissa. Dallasia edustaa NHL:ssä Dallas stars, NFL:ssä Dallas Cowboys, NBA:ssa Dallas Mavericks ja Baseballin MLB:ssä Texas Rangers.


Näin löydät parhaan unelmalomasi
Näin löydät parhaan unelmalomasi

Näin löydät parhaan unelmalomasi

Lennot
Usein edullisin vaihtoehto on vaihdollinen lento mihin ei sisälly ruumaan kirjattavia matkatavaroita. Voit tutkia eri lentovaihtoehtoja klikkaamalla ”Lentovaihtoehdot” kuvaketta. Voit myös valita eri lippuvaihtoehtoja klikkaamalla ”Päivitä lentopalvelut” kuvaketta. Tekemäsi muutokset vaikuttavat luonnollisesti kokonaisuuden hintaan.

Hotellit
Varausmoottorimme hakee parhaat hotellihinnat maailmanlaajuisesti yli miljoonan hotellin valikoimasta. Vaihtoehtoja on todella paljon ja olemmekin sen vuoksi valinneet kohteisiin parhaiksi katsomamme vaihtoehdot. Nämä tunnistat ”suosittelemme” tarrasta hotellin kohdalla. Suurin osa hotellien kuvauksista on suomeksi. Haemme hotellien hinnat ja saatavuudet useasta eri kanavasta ja siitä syystä osassa hotelleita saattaa olla kuvaus englanniksi.

Lentokenttäkuljetukset ja muut palvelut kohteessa

Varaamme mielellämme teille myös lentokenttäkuljetukset halutessanne. Mikäli haluaisitte tarjouksen lentokenttäkuljetuksista tai muista lisäpalveluista kohteessa, voitte laittaa meille viestiä lisätietoja kohtaan varauksen viimeisessä vaiheessa.