Chicago – Arkkitehtuuria, shoppailua ja nautiskelua


Chicago sijaitsee Michigan-järven rannalla ja se on osittain syynä Chicagon lempinimeen – The Windy City, sillä järveltä tuulee usein kaupunkiin. Chicago on kuuluisa upeasta arkkitehtuuristaan, edullisesta shoppailusta ja erinomaisista ravintoloistaan. Jos New York on jo nähty, niin Chicagossa riittää lisää nähtävää. Chicagossa riittää siis tekemistä kaikille.

Chicago on myös urheilukaupunki. Kaupungissa on joukkue kaikista USA:n pääsarjoista. Urheilun ystävien kannattaakin suunnata Chicagoon talvella jolloin on käynnissä NFL-, NBA- ja NHL-kaudet. Silloin pääset katsomaan Chicago Blackhawks, Chicago Bears tai Chicago Red Bulls kotiotteluita joissa kaikissa on huikea tunnelma.

Chicago on myös pienpanimoiden epävirallinen maailman pääkaupunki.

Chicagossa toimii yli 160 erilaista pienpanimoa. Kaupungissa on ymmärretty pienpanimoiden arvo matkailulle ja niiden ympärille järjestetään useita erilaisia kierroksia missä voi tutustua eri pienpanimoihin ja niiden tarjontaan.

Milloin Chicagoon kannattaa matkustaa?
Chicagoon voi matkustaa ympäri vuoden. Kesäisin ja syksyisin Chicagon puistot ovat parhaimmillaan ja talvisin puolestaan urheilutapahtumat ja museot kutsuvat sinut Chicagoon vierailulle.


Näin löydät parhaan unelmalomasi
Näin löydät parhaan unelmalomasi

Näin löydät parhaan unelmalomasi

Lennot
Usein edullisin vaihtoehto on vaihdollinen lento mihin ei sisälly ruumaan kirjattavia matkatavaroita. Voit tutkia eri lentovaihtoehtoja klikkaamalla ”Lentovaihtoehdot” kuvaketta. Voit myös valita eri lippuvaihtoehtoja klikkaamalla ”Päivitä lentopalvelut” kuvaketta. Tekemäsi muutokset vaikuttavat luonnollisesti kokonaisuuden hintaan.

Hotellit
Varausmoottorimme hakee parhaat hotellihinnat maailmanlaajuisesti yli miljoonan hotellin valikoimasta. Vaihtoehtoja on todella paljon ja olemmekin sen vuoksi valinneet kohteisiin parhaiksi katsomamme vaihtoehdot. Nämä tunnistat ”suosittelemme” tarrasta hotellin kohdalla. Suurin osa hotellien kuvauksista on suomeksi. Haemme hotellien hinnat ja saatavuudet useasta eri kanavasta ja siitä syystä osassa hotelleita saattaa olla kuvaus englanniksi.

Lentokenttäkuljetukset ja muut palvelut kohteessa
Varaamme mielellämme teille myös lentokenttäkuljetukset halutessanne. Mikäli haluaisitte tarjouksen lentokenttäkuljetuksista tai muista lisäpalveluista kohteessa, voitte laittaa meille viestiä lisätietoja kohtaan varauksen viimeisessä vaiheessa.

Navy Pier

Michigan-järven rannalla sijaitseva, Navy Pier, pitkä laituri on Chicagon suosituimpia nähtävyyksiä. Laiturin alue on erityisen suosittu kesällä, sillä Michigan-järven rannalla järjestetään muun muassa ilotulituksia ja tapahtumia. Navy Pierissä riittää tekemistä kaikille vuodenajoille, sillä siellä pääsee muun muassa maailmanpyörään, karuselliin ja alueen lukuisiin ravintoloihin. Alueen ravintoloihin onkin hyvä mennä talvisin lämmittelemään, pakoon Chicagon kuuluisaa tuulta.
Navy Pier
Navy Pier


ELÄMYS HOLIDAYS VINKIT

Science and Industry Museum The Loop Millenium Park Shoppailua
1 Niille joita kiinnostaa tekniikka ja tiede, on Chicagon Chicagon tiede- ja teollisuusmuseo (Science and Industry Museum) ehdottomasti näkemisen arvoinen kohde. Hieman ydinkeskustassa sivussa oleva Science and Industry Museum on läntisen pallonpuoliskon suurin tiedemuseo
2 The Loop niminen metrolinja kiertää kaupungin virallista talouden ja kaupankäynnin keskustaa joka on myös nimeltään The Loop. Katujen yläpuolella terässiltoja pitkin kiertävä metrolinjalta on loistavat näkymät useimpiin kaupungin nähtävyyksiin joihin on myös lyhyt matka monilta The Loop-metrolinjan pysäkeiltä. The Loop on erinomainen tapa ottaa Chicagon nähtävyydet haltuun.
3 Chicagon lukuisista puistoista kaikista kenties mielenkiintoisin on aivan kaupungin ydinkeskustassa Michigan-järven rannalla oleva Millennium Park. Sen viheralueet, lukuisat taideteokset ja ympäröivät pilvenpiirtäjät muodostavat upean kokonaisuuden, jossa niin kaupunkilaiset kuin matkailijatkin viettävät aikaa kauniina päivinä ympäri vuoden. Millennium Parkissa pidetään vuosittain myös paljon erilaisia ilmaistapahtumia kuten konsertteja ja näyttelyitä.
4 Chicagossa on loistava ostostarjonta ja kohtuullisen edullinen hintataso. Michigan Avenuen Magnificent Milen ympäristöstä löytyvät kaupungin tunnetuimmat ostospaikat. Esimerkiksi merkkivaatteet, kosmetiikka ja elektroniikka ovat Yhdysvalloissa Suomea edullisempia. Magnificent Milen varrelta löytyvät kaikki suurimmat merkkiliikkeet.