Bukarest - Edullista lomailua


Romanian pääkaupunki Bukarest on erinomainen kaupunkilomakohde edullisuutensa vuoksi. Romania on EU:n edullisin maa mikä takaa sen, että Bukarestissa voit majoittua hyvätasoisissa hotelleissa huomattavan edullisesti ja ravintoloissa ruoka ja juoma on murto-osan Suomen hinnoista. Bukarest onkin kasvattanut voimakkaasti suosiotaan kaupunkilomakohteena.

Bukarest laajeni voimakkaasti 1800-luvulla ja siitä oltiin rakentamassa idän Pariisia ja mallia otettiin muun muassa Roomasta ja Pariisista. Tuolla ajalla rakennetut rakennukset ovatkin todella kauniita, mutta valitettavasti niitä hävitettiin oikein urakalla kommunismin aikana. Sen seurauksena Bukarest onkin erikoinen sekoitus klassisia rakennuksia, kommunismin ajan betonikolosseja ja uudenaikaisia toimistotaloja.

Bukarestin vanhakaupunki on viehättävä mukulakivikatuineen.

Vanhassakaupungissa on paljon ravintoloita ja baareja ja sen on hyvin kompaktin kokoinen. Bukarestissa on ylipäätään yllättävän hyvä ravintolatarjonta ja täällä nautitkin hyvistä illallisista erittäin edullisesti.

Romaniassa sijaitseva Transilvanian vuoristo on tuttu kaikille Bram Stokerin Draculasta. Transilvaniaan Draculan kotiseuduille voit käydä tutustumassa päiväretkellä Bukarestista.

Milloin Bukarestiin kannattaa matkustaa?
Paras aika matkustaa Bukarestiin on toukokuusta lokakuuhun. Keskikesällä heinä-elokuussa Bukarestissa voi olla todella kuuma, joten parhaat ilmat kaupungilla kuljeskeluun ovat toukokuussa, sekä syys-lokakuussa.


Näin löydät parhaat vaihtoehdot
Näin löydät parhaat vaihtoehdot

Näin löydät parhaat vaihtoehdot

Lennot
Matkahakumme hakee kaikki mahdolliset lentoyhteydet kohteeseen. Usein edullisin vaihtoehto on vaihdollinen lento mihin ei sisälly ruumaan kirjattavia matkatavaroita. Voit tutkia eri lentovaihtoehtoja klikkaamalla ”Lentovaihtoehdot” kuvaketta. Voit myös valita eri lippuvaihtoehtoja klikkaamalla ”Päivitä lentopalvelut” kuvaketta. Tekemäsi muutokset vaikuttavat luonnollisesti kokonaisuuden hintaan.

Hotellit
Varausmoottorimme hakee parhaat hotellihinnat maailmanlaajuisesti yli miljoonan hotellin valikoimasta. Vaihtoehtoja on todella paljon ja olemmekin sen vuoksi valinneet kohteisiin parhaiksi katsomamme vaihtoehdot. Nämä tunnistat ”suosittelemme” tarrasta hotellin kohdalla. Suurin osa hotellien kuvauksista on suomeksi. Haemme hotellien hinnat ja saatavuudet useasta eri kanavasta ja siitä syystä osassa hotelleita saattaa olla kuvaus englanniksi.

Lentokenttäkuljetukset ja muut palvelut kohteessa

Varaamme mielellämme teille myös lentokenttäkuljetukset halutessanne. Mikäli haluaisitte tarjouksen lentokenttäkuljetuksista tai muista lisäpalveluista kohteessa, voitte laittaa meille viestiä lisätietoja kohtaan varauksen viimeisessä vaiheessa.