Barcelona - Rantaloma ja kaupunkiloma yhdessä


Barcelona - kaikkea mitä lomalta toivot
Monipuolinen Barcelona tarjoaa melkein jokaiselle jotain, mutta silti se on onnistunut säilyttämään persoonallisuutensa ja omaleimaisen tunnelmansa. Barcelonasta erityisen tekee sen sijainti Välimeren rannalla. Voit samalla lomalla nauttia kaupungin parhaista puolista shoppaillen tai upeasta arkkitehtuurista nauttien. Toisaalta voit viettää myös rentoa rantaelämää Barceloneta-rannalla. Katalonian alueen pääkaupungissa Barcelonassa kuulee katalaania puhuttavan yleisesti, ja paikalliset asukkaat kokevat olevansa katalaaneja ennemmin kuin espanjalaisia.


Barcelonan tunnetuimmat nähtävyydet
Barcelonan keskusta on melko kompakti, ja tärkeimmät nähtävyydet ovat melko pienellä alueella.

Jalkaisin pääsee helposti kulkemaan kaikkialle, ja samalla voi nauttia värikkäästä arkkitehtuurista ja kaupungin vilinästä. Parhaimman kuvan kaupungista saa Montjuicin kukkulalta, josta on henkeäsalpaavat näkymät kaupunkiin.


Näin löydät parhaan vaihtoehdon unelmalomallesi
Näin löydät parhaan vaihtoehdon unelmalomallesi

Näin löydät parhaan vaihtoehdon unelmalomallesi

Lennot
Usein edullisin vaihtoehto on vaihdollinen lento mihin ei sisälly ruumaan kirjattavia matkatavaroita. Voit tutkia eri lentovaihtoehtoja klikkaamalla ”Lentovaihtoehdot” kuvaketta. Voit myös valita eri lippuvaihtoehtoja klikkaamalla ”Päivitä lentopalvelut” kuvaketta. Tekemäsi muutokset vaikuttavat luonnollisesti kokonaisuuden hintaan.

Hotellit
Varausmoottorimme hakee parhaat hotellihinnat maailmanlaajuisesti yli miljoonan hotellin valikoimasta. Vaihtoehtoja on todella paljon ja olemmekin sen vuoksi valinneet kohteisiin parhaiksi katsomamme vaihtoehdot. Nämä tunnistat ”suosittelemme” tarrasta hotellin kohdalla. Suurin osa hotellien kuvauksista on suomeksi. Haemme hotellien hinnat ja saatavuudet useasta eri kanavasta ja siitä syystä osassa hotelleita saattaa olla kuvaus englanniksi.

Lentokenttäkuljetukset ja muut palvelut kohteessa

Varaamme mielellämme teille myös lentokenttäkuljetukset halutessanne. Mikäli haluaisitte tarjouksen lentokenttäkuljetuksista tai muista lisäpalveluista kohteessa, voitte laittaa meille viestiä lisätietoja kohtaan varauksen viimeisessä vaiheessa.


Sagrada Familia

Sagrada Familia on ehkäpä Barcelonan tunnetuin maamerkki. Tämän kirkon on suunnitellut tunnettu arkkitehti Antoni Gaudi. Kirkon suipot tornit näkyvät lähes kaikkialle kaupunkiin. Suosittu ohjelmanumero onkin käydä ihmettelemässä kirkon arkkitehtuuria ja ihailemaan maisemia tornien huipulta. Picasso-museo on myös nähtävä!  Picasso-museossa on yli 35000 Pablo Picasson työtä - piirustuksia, maalauksia, veistoksia ja keramiikkaa. Museo sijaitsee Barcelonan vanhassa kaupungissa.

Sagrada Familia
Sagrada Familia

Jalkapallon mekka Camp Nou
Jalkapallon mekka Camp Nou

Jalkapallon mekka Camp Nou

Jokaisen jalkapallofanin matkaohjelmaan kuuluu ehdottomasti FC Barcelonan kotistadion Camp Nou, jossa pääset tutustumaan upeaan jalkapallomuseoon ja kiertämään stadionilla. Jos onnistut hankkimaan liput kotijoukkueen peliin, pääset kokemaan ainutkertaista tunnelmaa ottelun katsomossa. Mikäli matkasi aikana pelataan FC Barcelonan peli, voit varata ottelulippuja myös kauttamme.


Ostoksia, katuvilinää, herkuttelua

Yksi Barcelonan parhaista puolista on sen monipuolinen shoppailutarjonta. Espanjalaisten vaatemerkkien valikoima ja alhaisempi hintataso houkuttelevat ostosmatkalle kaupunkiin. La Ramblas kävelykatu on täynnä tapasravintoloita ja katutaiteilijoita ja tunnelmaa riittää niin päivällä kuin öisinkin. Pysähdy hetkeksi - nautti lasillinen sangriaa tai annos paellaa, Crema Catalnia unohtamatta.

Ostoksia, katuvilinää, herkuttelua
Ostoksia, katuvilinää, herkuttelua

Milloin on paras aika matkustaa
Milloin on paras aika matkustaa

Milloin on paras aika matkustaa

Barcelona on ympärivuotinen kohde. Kesällä ilma on todella lämmin ja talvisin vallitsee leuto Välimeren ilmasto. Huhtikuusta kesäkuuhun ja syyskuusta lokakuuhun ilman lämpötila on miellyttävän lämmin, mutta ei liian kuuma.


Tietoa matkustusdokumenteista ja kaupunkiveroista

Espanjaan matkustettaessa Suomen kansalaisella tulee olla ehjä, virheetön ja voimassa oleva passi tai poliisiviranomaisen myöntämä voimassa oleva uudenmallinen kuvallinen henkilökortti.

Barcelonassa peritään kaupunkiveroa, joka on noin 2,25 €/hlö/yö majoituttaessa 5 tähden hotellissa, noin 1,10 €/hlö/yö majoituttaessa 4, 3 ja 2 tähden hotellissa. Veroa ei peritä alle 18-vuotiailta. Vero maksetaan paikan päällä hotellissa.

Tiedot perustuvat tilanteeseen 03/2022.

Tietoa matkustusdokumenteista ja kaupunkiveroista


ELÄMYS HOLIDAYS VINKIT

Viinitilakierrokset La Boqueria Circuit de Catalunya Montjuïc-kukkula
1

Barcelonan lähellä sijaitsevat Torresin viinitila, sekä Freixenetin kuohuviinitila. Retkiä joissa tutustutaan näihin molempiin kiehtoviin kokemuksiin järjestetään päivittäin. Kysy lisää asiakaspalvelustamme.

2

Barcelonasta löytyy useita kokemisen arvoisia kauppahalleja joissa pääsee maistelemaan paikallisia herkkuja La Boqueria on näistä kuuluisin. Käy nauttimassa lounas ja osta samalla mukaan herkullisia tuliaisia.

3

Circuit de Catalonia sijaitsee noin 45min ajomatkan päässä Barcelonan keskustasta. Käy tutustumassa yhteen suosituimmista F1-osakilpailuiden näyttämöistä.

4

Barcelonan satamasta menee köysirata Montjuïc-kukkulalle Miramar-näköalapaikalle. Köysiradalta on upeat näköalat kaupungin ja sataman ylle sekä merelle. Köysirata aloitti toiminnan 1931. Radalla on pituutta 1,3 km ja vaunu kulkee 70 metrin korkeudessa, yhteen suuntaan matka kestää 10 minuuttia.
Kesäaikaan köysirata on avoinna 10:30-20:00 ja talvisin 11:00-17:30. Edestakainen matka maksaa 16,50€ (2022). Lähin metroasema on Barceloneta, josta 1 km kävely köysiradan ala-asemalle.