Bangkok - Aasian suosituin metropoli


Bangkok on äärimmäisyyksien kaupunki. Täällä viihtyvät niin reppureissaajat kuin luksuksesta pitävät matkaajat. Bangkok sopii kaikenlaisille matkabudjeteille ja matkaajille. Bangkokissa voit majoittua todella edullisesti hostelleissa muutamalla eurolla yö tai vaihtoehtoisesti valita huipputasokkaan hotellin luksushinnoilla.

Bangkokissa on paljon nähtävää, koettavaa ja shoppailtavaa. Kaupungin lukuista tyylikkäät ostoskeskukset tarjoavat huippumuotia ja tyylikästä katumuotia huokeilla hinnoilla. Jos kiiltävät ostosparatiisit eivät ole sinun juttusi, voit suunnata johonkin Bangkokin lukuisista katumarkkinoista.

Chatuchakin viikonloppumarkkinat ovat kaikista katumarkkinoista kuuluisimmat. Chatuchakin markkinoille kerääntyy joka viikonloppu peräti 9000 kauppaista myymään kaikkea mahdollista taivaan ja maan väliltä. Vaikka ei olisi aikeissa ostaakaan mitään, kannattaa nämä markkinat käydä katsastamassa paikan päällä.

Bangkokin suosituin matkailukohde on Thaimaan kuninkaan entinen asuinpaikka Grand Palace jonka muurien sisäpuolella on Bangkokin tunnetuin temppeli Wat Phra Kaeo, Smaragdibuddhan temppeli.

Wat Phra Kaeo on upea nähtävyys kultaa kimaltelevin rakennuksineen. Muita kuuluisia Bangkokin kuuluisia temppeleitä ovat Wat Arun ja Wat Pho.

Bangkokista löytyy kaikkea mitä kuvitella saattaa. Palveluita, ostosmahdollisuuksia ja nähtävyyksiä. Bangkok sopii parhaiten aikuisille ja nuorille matkailijoille. Pienten lapsien kanssa matkustaville Bangkok saattaa olla hieman hektinen kokemus, vaikkakin kaupungin vilinässä riittää perheen pienemmillekin ihmeteltävää.

Milloin Bangkokiin kannattaa matkustaa?
Bangkok on loistava kaupunkikohde ympäri vuoden. Ilmasto on lämmin 12 kuukautta vuodessa. Jos et pidä todella lämpimästä ja kosteasta, kannattaa matkustaa Bangkokiin talvella, jolloin lämpötila on hieman kesää lauheampi.


Näin löydät parhaan unelmalomasi
Näin löydät parhaan unelmalomasi

Näin löydät parhaan unelmalomasi

Lennot
Usein edullisin vaihtoehto on vaihdollinen lento mihin ei sisälly ruumaan kirjattavia matkatavaroita. Voit tutkia eri lentovaihtoehtoja klikkaamalla ”Lentovaihtoehdot” kuvaketta. Voit myös valita eri lippuvaihtoehtoja klikkaamalla ”Päivitä lentopalvelut” kuvaketta. Tekemäsi muutokset vaikuttavat luonnollisesti kokonaisuuden hintaan.

Hotellit
Varausmoottorimme hakee parhaat hotellihinnat maailmanlaajuisesti yli miljoonan hotellin valikoimasta. Vaihtoehtoja on todella paljon ja olemmekin sen vuoksi valinneet kohteisiin parhaiksi katsomamme vaihtoehdot. Nämä tunnistat ”suosittelemme” tarrasta hotellin kohdalla. Suurin osa hotellien kuvauksista on suomeksi. Haemme hotellien hinnat ja saatavuudet useasta eri kanavasta ja siitä syystä osassa hotelleita saattaa olla kuvaus englanniksi.

Lentokenttäkuljetukset ja muut palvelut kohteessa

Varaamme mielellämme teille myös lentokenttäkuljetukset halutessanne. Mikäli haluaisitte tarjouksen lentokenttäkuljetuksista tai muista lisäpalveluista kohteessa, voitte laittaa meille viestiä lisätietoja kohtaan varauksen viimeisessä vaiheessa.